Nyhedsopdatering – Klar til Rhône og kanalerne

Camargue 1-06-2018

Så er vi klar til at starte hjemturen gennem Frankrig og Tyskland.

Den sidste uge har været hårdt arbejde. I forgårs fik vi masten af, og i går havde vi Fuga på land, så vi kunne rense den i bunden og give den et lag bundmaling.

Vi regner med at begroningen har kostet ca. 0,8 knob, som vi får hårdt brug for på Rhône, da der for tiden er 3-4 knobs modstrøm. Vi havde regnet med at gå ind i Frankrig i Sête, men det var svært at få informationer dér, så efter et stop i Frontignan, hvor vi ordnede masten og bunden er vi sejlet til Camargue, som med 2.600 bådpladser formentligt er den største lystbådehavn vi nogensinde har været i. Her er der bådudstyrsforretninger, som har materialer om kanalerne, og på havnekontoret kan man engelsk, hvilket er ret exceptionelt indtil videre her i Frankrig. I morgen går vi så ind ved Grau de Roi, og så må vi se, hvordan det går med vandmasserne i Rhône.

6 thoughts on “Nyhedsopdatering – Klar til Rhône og kanalerne

 1. God tur! Vi glæder os til at høre om et – helt sikkert anderledes – eventyr end hidtil … og til at se jer i hjemlige omgivelser!
  Kærlig hilsen
  Hans og Elsebeth

  1. Tak skal I begge have. Vi glæder os også til at ses igen.
   Kærlig hilsen
   Ulla & Klaus

 2. Hvor vildt at det så går hjemad. Rigtig god hjemrejse. Det kan næppe undre, at båden har trængt til lidt vedligehold undervejs af den store omgang. Godt I har fået det ordnet. Håber det dejlige vejr i Danmark også når jer og at det samtidig betyder ok sejlerforhold.

  Kærlig hilsen
  Ane

  1. Kære Ane. Tak for dine søde kommentarer til vores rejsebreve. Desværre er vejret i Danmark medskyldig i, at vi lige nu ikke kan komme videre. Vi ligger i en sidekanal til Rôhne og venter på, at vandstanden skal falde i Rôhne. Højtrykket i DK giver lavetryk i Frankrig og usædvanlig meget regn. Det ser ud til at forsætte at stykke tid endnu, så der er stor sandsynlighed for, at jeg ikke når hjem med båden til 1/8. Heldigvis ligger vi i et meget naturskønt område ved Saint Gilles, så de kommende dage skal vi udforske området. Kh til jer alle 4😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.