Nyhedsopdatering – for sejl igen

Efter 2 måneder uden mast er vi nu næsten færdig med at sejle på kanaler. I går satte vi masten på i Kampen i Holland, og i dag har vi sejlet et lille stykke for sejl i Ijselmeer. Vi har også krydset vores rute fra udturen, idet vi fra Ijselmeer er sejlet til Grouw på ”staande masteroute”, hvor vi også var på vej nedad sidste år. Vi sejlede fra Köln den 16. juli, og havde planlagt, at vi skulle sejle ad kanaler til Lübeck, men efter at have ventet i næsten 3 uger på at vandføringen i Rhône skulle falde, orkede vi ikke også at høre om, at der var problemer med for lidt vand på de nordlige kanaler. Vi tog derfor en hurtig beslutning og fortsatte ad Rhinen og floden Ijsel til Holland, for at komme hurtigt ud til havet. Planen er, at vi sejler ud i Nordsøen på søndag/mandag, hvor der skulle komme vestenvind. Derefter ind i Kielerkanalen og hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.