Nyhedsopdatering – Så er vi i Afrika

I får lige en kort nyhedsopdatering for at fortælle at vi er kommet til Marokko. De længere rejsebreve må vente lidt endnu. Hvis I har kigget efter os på Marintraffic kan I ikke finde os, da der åbenbart er dårlig forbindelse her. Vi sejlede fra Isla Graciosa ved nordspidsen af Lanzarote i torsdags den 5 april og ankom til Agadir lørdag morgen efter en rolig sejlads. Vi venter så på næste vejrvindue for at komme videre til næste havn, som ligger 3 døgn længere nordpå. De fremherskende vinde er nordlige så det gælder om at finde det rigtige tidspunkt. I hører nærmere.

5 thoughts on “Nyhedsopdatering – Så er vi i Afrika

 1. God nyhed🙂spændende færd I er ude på. Jeg har set et TV program fra Marokko forleden og kan forestille mig, at der er mange krydderier, urter og helbredende urter for alt fra maveonde til næseblod og tykt hår. Det må være en oplevelse, når man går på markedet. I næste uge er jeg i Andalusien og vandrer i bjergene⛰Vi kan næsten vinke til hinanden. Kh Lena

  1. Kære Lena.
   I morgen sejler vi til Spanien . Det tager et par dage. Vi er i Muhammedia, meget mindre turistet end Agadir og et spændende lokalmiljø og et rigtig godt marked. Det har været med mange anderledes oplevelser at være i iMarokko, men meget spændende. Nu glæder vi os til Gibraltar. Håber du har haft en fantastisk tur til Andalusien . Knus fra Ulla

 2. Lyder spændende, sikke et eventyr. Jeg så godt i ankom til Agadir, og kan også se at det ikke lige er et sted hvor man kommer nordpå med sejlbåd hver dag.
  Må håbe at vinden er føjelig på et tidspunkt, men ellers har i jo motoren.
  Go vind
  fra Kjeld

  1. Ja her er så mange skønne krydderier. Jeg har netop i aften lavet kylling med Ras el hanout. Jeg sender duften videre til Gentofte. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.