Rejsebrev nr. 16 – Opdatering – Øv

Hermed en kort opdatering på vores nuværende situation. I skal nok senere få et rejsebrev der beskriver vores oplevelser på Gran Canaria.

Da vi ligger godt i Las Palmas og da vejret i en periode har været mere koldt og blæsende end normalt besluttede vi at blive karnevalsperioden ud for at opleve det fantastiske karneval som strækker sig over 3 uger og som involverer alle i Las Palmas.

Endvidere har Klaus i perioden døjet med nogle Iskias smerter i benet, som vi så regnede med kunne være overstået. Nu er karnevallet forbi og vi vil gerne sejle videre, men desværre er benet ikke blevet bedre. Læger og fysioterapeut er enige om at det ikke er noget alvorligt og at det vil gå over, men kan desværre ikke sige så meget om, hvornår det vil blive godt.   Så i øjeblikket er det desværre dårligt humør og afventning i Las Palmas.

4 thoughts on “Rejsebrev nr. 16 – Opdatering – Øv

 1. Kære begge.
  Rigtig god bedring, Klaus – det er noget skidt at slås med. Der findes nogle strækkeøvelser, som gør ondt, men kan gøre godt – dem kender du sikkert.
  Ellers – vi er misundelige over at I er med til karnevallet. Det plejer vi også at være – i Cádiz. Det er ret fantastisk.
  Kærlig hilsen
  Hans og Elsebeth

  1. Tak for det. Ja jeg kender godt strækøvelser, men de har ikke rigtigt hjulpet som forventet, så det kan godt være at det i sidste ende er at vente på at det går væk, men jeg besøger naturligvis fysioterapeut m.fl.

 2. Hej Klaus
  Jeg har lige haft et par uger med lignende problem. Nu har jeg et stykke tid lavet to øvelser; sid på en skammel med benene ind under noget eller nogen og lav nogle mave øvelser.
  Læg dig på maven på skamlen med benene ud over og løft dem fra gulvet bagover så højt du kan.
  10 af hver hver morgen har fuldstændig løst problemet – det tar 1 min, så du kan jo roligt prøve.
  Peter

  1. Hej Peter
   Ja der er vist mange der har prøvet det. Jeg har fået nogle øvelser af fysioterapeuten, som jeg laver, men det går lidt trægt med virkningen. 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.